Τρόποι Παραγγελίας

1. Απευθείας παραγγελία από το website μας

Μπαίνοντας στο www.oraxaras.com μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα μας επιλέγοντας την αντίστοιχη κατηγορία στο οριζόντιο μενού. Στο κάθε προϊόν επιλέγετε την ποσότητα καθώς και το χρώμα, μέγεθος, όπου που είναι διαθέσιμα Πατώντας εικονίδιο Προσθήκη στο καλάθι μεταφέρεστε στην λίστα των προϊόντων που έχετε επιλέξει, να ελέγξτε ποια και πόσα έχετε επιλέξει και να προχωρήσετε στα καθοδηγούμενα βήματα συμπλήρωσης της παραγγελίας. Στα βήματα της παραγγελίας θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τρόπο αποστολής και τρόπο πληρωμής. Η παραπάνω διαδικασία είναι πολύ εύκολη, δεν διαρκεί πάνω από 2 λεπτά και δεν είναι απαραίτητη η χρήση πιστωτικής κάρτας.
Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, σημειώνεται ότι η εταιρία μας δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η συναλλαγή γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας.

2. Τηλεφωνικά

Αν δεν σας βολεύει το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 6956141014  όλες τις εργάσιμες μέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) από 10:00 το πρωί μέχρι 20:00 το βράδυ. Σημειώστε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν, την ποσότητα που θέλετε, καθώς και τις επιλογές χρώματος / μεγέθους / συσκευασίας όπως αναφέρονται στις λεπτομέρειες του κάθε προϊόντος. Ένας εκπρόσωπός μας θα βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής για να σας βοηθήσει να επιλέξετε και να παραγγείλετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

3. Μέσω Email

Επίσης μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας όλο το 24ωρο, κάθε μέρα, μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης oraxaras@mail.com ή info@oraxaras.com. Στο email που θα στείλετε θα πρέπει να αναφέρετε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν, την ποσότητα που θέλετε, καθώς και τις επιλογές χρώματος / μεγέθους / συσκευασίας όπως αναφέρονται στις λεπτομέρειες του κάθε προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση αφού λάβουμε την παραγγελία σας ένας εκπρόσωπος από το τμήμα πωλήσεων θα έρθει σε επαφή μαζί σας (τηλεφωνικά ή μέσω email) ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία και να σας αποσταλούν οι υπηρεσίες/προϊόντα.


Αφήστε μας το e-mail σας για να μένετε πάντα ενήμεροι
Αφήστε μας τον αριθμό του κινητού σας για να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας

OraXaras.com
Παναγίας Φανερωμένης 23
TK: 54632, Θεσσαλονίκη
Τηλ 2313036175
Login
active³ 5.0 · © 2000 - 2014 IPS Ltd · Όροι χρήσης