Κατηγορίες

Το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) oraxaras  δημιουργήθηκε για να προσφέρει στο θέμα του γάμου, της βάφτισης, στα πακέτα των κουμπάρων και νονών,στη διακόσμηση, στις χειροποίητες κατασκευές σας αλλά και σε κάθε άλλη σημαντική εκδήλωση της ζωής σας, ποιότητα και οικονομικές τιμές, τέτοιες, ώστε να σας επιτρέπουν να είστε αφοσιωμένοι στην πιο μεγάλη ώρα......την ΩΡΑ ΧΑΡΑΣ για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Η εμπειρία μέσα από το πέρασμα των χρόνων και το μεράκι μας για αυτό που κάνουμε, παντρεύονται με την φαντασία και την δημιουργία και σε συνδιασμό με τα δικά σας θέλω, καταλήγουμε σε ένα αποτέλεσμα που αφήνουμε εσάς τους πελάτες μας ευτυχισμένους και σε εμάς μια συνεχή ώθηση εξέλιξης των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Η συνεχής άυξηση της ζήτησης σε καινούργια προϊόντα και υπηρεσίες μας υποχρεώνει να ανανεώνουμε και να εμπλουτίζουμε τον κατάλογο μας με νέα προϊόντα τα οποία ή κατασκευάζουμε εμείς ή προμηθευόμαστε από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου μέσα από ενα δίκτυο συνεργασιών που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τον γάμο, την βάφτιση, την εκδήλωση σας, όπως μπομπονιέρες, προσκλητήρια, λαμπάδες, μαρτυρικά, ιδέες για τον στολισμό της εκκλησίας καθώς και κορδέλες, γάζες, τούλια, διάφορα ρολά διακόσμησης για να μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας της δικές σας δημιουργίες.

Η δέσμευση μας απέναντι σας είναι οτι θα χειριστούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα τον γάμο, τον αραβώνα, την βάπτιση, την εκδήλωση σας σαν να είναι προσωπική μας υπόθεση, σαν να είναι προσωπική μας ...... ΩΡΑ ΧΑΡΑΣ.


QR code

Recently Viewed

No products